De bästa företagen för webbutveckling

Alla företag behöver idag en webbplats. Om ditt företag inte är online förlorar du kunder. Detta gäller både för nya och befintliga företag. Därför har vi tittat igenom olika listor över webbutvecklare och front-end-utvecklingsföretag för att se vilka som kan vara en bra matchning. Vi filtrerade främst genom ögonen på digitala varumärken som vill uppdatera sin webbplats eller utöka sin interna utvecklingsstudio med några briljanta proffs.
Front-end-utvecklare för webbplatser kan arbeta som frilansare eller som en del av ett team på en byrå eller ett företag. Vi förespråkar användning av tjänster som Upwork för att identifiera specifik expertis. Samtidigt rekommenderar vi att man använder sig av byråer för mer stabila relationer och kontinuerligt arbete, främst för att de har protokoll på plats som gör att de kan fungera som en multidisciplinär enhet som fokuserar på att lösa affärsutmaningar snarare än att byta tid mot pengar.
Det är också en bra idé att titta på webbutvecklingsföretagets tidigare projekt, personalstorlek och övergripande fokus. Tidigare erfarenheter är enligt framgångsrika personer som Ray Dalio den bästa metoden för att utvärdera någon. Om det finns bevis på tidigare framgångsrika initiativ ökar sannolikheten för att även ditt projekt kommer att löpa smidigt.
Vi har sammanställt en lista över team och oberoende utvecklare som vi tycker att du bör kolla in.

Välj ett webbutvecklingsföretag för ditt projekt.
1.Ramotion


Ramotion är ett företag för digital produktdesign som specialiserar sig på design av marknadsföringswebbplatser, design av mobila och onlineprodukter (UI/UX), front-end-utveckling och mobilutveckling. De använder React JS, Webflow och annan teknik.

2. CemtrexLabs


CemtrexLabs specialiserar sig på att hjälpa företag med digital omvandling. För världens mest uppfinningsrika varumärken varierar våra tjänster för mjukvara och hårdvara, design och utveckling från verksamhetskritiska tillämpningar till starka tillämpningar för förstärkt och virtuell verklighet som flyttar fram gränserna för konsument-, industri-, upplevelse- och handelstillämpningar.

3. Ett webbutvecklingsföretag


Ett team av webbutvecklare med tidigare erfarenhet av marknadsföring av webbplatser och webbappar för teknikföretag och varumärken.

4. Experion Technologies


Med hjälp av teknik för mobiler, webb, analys och moln skapar vi innovativa mjukvarulösningar och applikationer för våra kunder.

5. JustCoded

Utvecklar digitala webblösningar för nystartade teknikföretag och etablerade företag inom onlineinvesteringar, crowdfunding, fastigheter, lyx, resor och konst.

6. Quovantis Technologies

skapar trevliga digitala upplevelser för ledande produktföretag och nya startupföretag.

Ett företag som utvecklar webbplatser ger användbar kunskap om de viktigaste aspekterna av webbutveckling.

När det gäller att bygga en webbplats är de grundläggande stegen i stort sett desamma både ur design- och utvecklingssynpunkt, men tyngdpunkten är annorlunda. De tekniska aspekterna i front-end och back-end ingår båda i webbutvecklingsprocessen. För att skapa en fantastisk webbplats måste båda sidorna av ditt team samarbeta sömlöst under hela processen. Att upprätta och följa en tydlig strategi som beskriver faserna, resultaten och kommunikationspunkterna kan hjälpa till att hålla projektet på rätt spår och ge dig de bästa resultaten från webbutvecklingsbyrån.
Du har en mängd olika metoder för mjukvaruutveckling att välja mellan, inklusive klassiska vattenfallsmetoder och agila metoder. Om du bara har börjat eller har ett litet team behöver du dock inte följa ett strikt förfarande. Planering och forskning, design, utveckling, testning och driftsättning är de grundläggande faserna.

Forskning och planering

 • När designern överlämnar sina trådramar och visuella tillgångar i utvecklingssteget börjar inte utvecklingsfasen. Allt börjar i början. Medan designers tar hänsyn till målgruppen, branschen, rivalerna och affärskraven måste utvecklare också ta hänsyn till dessa faktorer.
 • Vilka egenskaper krävs? Har du den teknik som krävs för att stödja alla funktioner? Vad måste man skaffa eller ändra?
 • Vilken är den förväntade trafikvolymen? Kan den befintliga IT-infrastrukturen stödja den nya webbplatsen? Är det en tredje part som är värd för den eller är det ni som är värd för den?
 • Används en tredjepartsteknik eller kommer ditt team att koda allting själv? Vilken programvara och vilka verktyg krävs för den storlek och typ av webbplats som ska utvecklas?

Design

 • Arbetet med backend, liksom vissa front-end-arbeten som är kopplade till webbplatsens backend, kan påbörjas medan den stora designen färdigställs.
 • Dokumentera de tekniska krav som behövs för att tillgodose de funktionella behoven från planerings- och forskningsfasen. Ta med element som måste stödjas, t.ex. enheter och webbläsare.
 • Baserat på kraven och forskningen från planeringsprocessen ska du bestämma vilken teknik som ska användas.
 • Bestäm hur och var backend-system, t.ex. innehållshanteringssystem, orderhanteringssystem, databaser och andra tekniska krav, kommer att användas för att stödja de funktioner som byggs.
 • Börja bygga upp webbplatsens skelett med sysslor som att sätta upp en filstruktur och upprätta grundläggande mallar som kan förfinas utifrån webbdesignföretagets färdiga design.

Utveckla

 • Efter att designerna har gjort klart trådramar, webbkartor och andra designaspekter börjar utvecklarnas arbete på allvar.
 • Gör ett formatmallblad.
 • Skapa förvaringsutrymmen för tillgångar.
 • De riktiga sidorna ska kodas.
 • Backend-systemen ska integreras.

Test

 • Både designers och utvecklare måste se till att webbplatsen ser ut och beter sig som avsett, men utvecklare, eller testare, beroende på gruppens storlek och sammansättning, går längre än det översta lagret.
 • Är svarstiden tillfredsställande?
 • Hur väl fungerar webbplatsen när det är många besökare?
 • När front-end interagerar med back-end-systemen, fungerar alla som de ska?
 • Fungerar alla länkar? Uppträder de avancerade elementen konsekvent och sömlöst på alla sidor?

Distribuera

Slutligen är det dags att gå live när designen, utvecklingen, kunden, verksamheten och alla andra engagerade teammedlemmar och intressenter är nöjda. Utvecklarna laddar upp koden till en live-server eller publicerar den till ett valfritt system från en tredje part. Om en betydande lansering planeras kan detta samordnas med andra team, t.ex. marknadsföring. Webbplatsen måste övervakas efter att den är online för att se till att inga problem uppstår.

I en toppbyrå för webbplatsutveckling ges en sammanfattning av förfarandet.

Om ditt webbprojekt är blygsamt eller om du bara har börjat behöver förfarandet för en webbutvecklingsbyrå inte vara rigid eller överdrivet strängt. Genom att använda en ömsesidigt överenskommen metod kan ni hålla era team på rätt spår, hålla budgeten och minimera missförstånd.

Comments are closed.