De bästa presenterna till sportentusiasterna

Alla har vi väl någon i bekantskapskretsen som verkar nästan besatt av sport och som verkar leva för sitt lag. Är du själv inte en av dem kan det finnas svårigheter att förstå den där världen och hur det är möjligt att vara så uppslukad av just sport. Men som en god vän vill du förstås hitta rätt presenter när sportentusiasten du känner fyller år eller ska uppmärksammas av någon annan anledning. Vi har tips på några saker som passar bra att ge bort till just den här sortens människor.

Saker med ett lags logga och färger

Oavsett vilket lag det är personen hejar på kan du räkna med att det finns en uppsjö av saker med lagets logga och färger. Det finns självfallet halsdukar, mössor och flaggor som passar bra att ha på sig under matcher, men också till exempel muggar, nyckelringar, bildekaler och paraplyn. Det som är bra med att välja en av dessa saker att ge bort i present är att det inte gör så mycket om personen redan har det du köper. Muggar kan man ha flera av, paraplyn brukar tappas bort och det är aldrig fel med en extra halsduk i lagets färger. Om personen verkligen är en sportentusiast kommer han eller hon dessutom bli riktigt glad för saken, även om du köpt någon liten sak som inte kostat dig så mycket. Den är ju laddad med den kärlek personen känner inför laget och sporten, och kommer därför ses som något värdefullt, även om värdet inte handlar om pengar.

Biljetter

Känns saker i lagets färger inte som riktigt rätt grej kan du överväga att köpa biljetter till någon av lagets matcher. Det är lite mer riskabelt eftersom det finns en stor risk att personen redan har årskort eller har skaffat biljetter till de matcher han eller hon har möjlighet att gå på. Vi vill trots allt inte avfärda det alternativet. Biljetter är en riktigt bra present – men bara om det är till ett arrangemang personen inte redan har biljett till. Kanske finns det någon som kan ha koll på vilka biljetter som redan köpts och kan ge dig råd ifall du har lust att ge biljetter i present.

De riktigt lyxiga presenterna

Är det dags för en lite större gåva kan ett årskort vara en bra idé att köpa. För att försäkra dig om att inte råka ge bort en present med ett som personen redan har kan du göra eller köpa ett presentkort och ge ett löfte om att stå för årskortet som gäller för nästa säsong. Känns det ändå lite trist med bara ett presentkort eller ett årskort är ett alternativ att kolla upp var laget kommer spela den närmaste tiden. En del lag spelar utomlands ibland, eller har matcher på andra håll i landet. Du kan ge bort ett paket med hotellövernattning, biljett till matchen och resan dit. Det är en present som sportentusiasten definitivt kommer uppskatta!

Comments are closed.